Taller de Música i Moviment en Família

 Vine a les sessions de música i moviment els dimarts a la tarda! 

Dia i hora: Dimarts de 17:30h a 18:30h (durada 40/45 min.) - Comencem al novembre!

 

Grup: petits gatejadors.

 

Classes a càrrec de Matilde Pando, professora d'Educació musical primerenca. Formada en IGEME, Institut Gordon d'Educació Musical a Espanya.

Places Limitades!

 

Beneficis:

Els primers anys de vida són crucials per establir les bases d'un aprenentatge musical de per vida. Mitjançant la música els i les nenes adquireixen major consciència de si mateixos, de l'entorn i dels altres i aprenen una valuosa forma de canalitzar i transformar les seves emocions. Amb la música poden desenvolupar de manera única la seva imaginació, el seu inabastable creativitat i viure una vida més plena i feliç.

 

Filosofia i Objectius:

La música s'aprèn com el llenguatge, és a dir, es necessita la immersió en un entorn que proveeixi un model ric i estimulant, a partir del qual el nen o la nena pugui extreure significats.

 

No esperem respostes predeterminades de les i els nens. Confiem que totes i tots tenen el potencial d'aprendre i participar en les activitats musicals i cadascú ho fa a la seva manera i al seu ritme.

 

Com són les sessions:

Planifiquem una gran varietat d'activitats de música i moviment adequades a el moment evolutiu de la nena o el nen.

 

Els nens i les nenes vindran acompanyats d'un adult amb el que mantinguin un vincle afectiu, i no té perquè ser sempre la mateixa persona.

 

Donem als i les nenes un model musical, per la qual cosa és molt important comunicar-nos amb ells i elles, només a través de la música i el moviment. És essencial la participació en les dinàmiques, en la mesura que es pugui, sapiguem o no de música. L'important és transmetre confiança, benestar i afecte. Aniré registrant l'evolució de cada infant, segons la seva resposta.

 

Materials i instruments que utilitzarem:

Mocadors de colors, titelles, paracaigudes, cintes, cèrcols i saquets de psicomotricitat, etc. Instruments de percussió menor

 

Espai:

Diàfan, perquè els i les nenes puguin moure's lliurement i sense perill ni distraccions.

Preu: 40 euros al mes per família.

  • Instagram Psicomotricidad Cèntric
  • Facebook Psicomotricidad Cèntric BCN
  • LinkedIN Cèntric Psicomotricidad