top of page

Especialistes en assetjament infantil

i d'adolescents 

BULLYING, GROOMING I ALTRES

Un dels problemes més grans a hores d'ara de la societat i de les escoles en les seves etapes de desenvolupament, és la correcta detecció de l'assetjament escolar i el Bullying. És per això, que el nostre equip està especialitzat en tots els casos per a les famílies que puguin necessitar un espai per dotar-se d'eines per afrontar aquests processos.

Actuem amb el nen/adolescent a través del vincle, la paraula i del joc per poder desenvolupar un espai d'enfortiment d'ells mateixos i de les famílies. Donem eines per als processos de cada persona acollint, donant suport i actuant amb les nostres sessions individuals i grupals per al desenvolupament ple de la família.

També, desenvolupant un pla d'actuació amb els diferents actors que estan en relació al procés (família, escola, activitats, clubs, associacions ...)

També actuem amb aquelles famílies que estan passant un procés dificultós en les seves vides i han detectat que la forma d'actuar que tenen els seus fills i filles és des del no respecte i assetjament cap a altres nens/es. En aquest cas, també us donarem eines per poder actuar i equilibrar aquestes conductes disruptives que puguin estar apareixent en els vostres fills/es. Us ajudarem a aconseguir solucionar i donar suport de manera positiva als vostres fills/es perquè canviïn les possibles actituds que tant us preocupen.

  • Instagram Psicomotricidad Cèntric
  • Facebook Psicomotricidad Cèntric BCN
  • LinkedIN Cèntric Psicomotricidad
bottom of page