Taller d'expressió 

psicomotriu

TALLER DE PSICOMOTRICITAT EN FAMÍLIA 

Tallers d'expressió psicomotriu on realitzem una sessió de psicomotricitat en família. Aquest tallers els fem mensualment. Les dates dels Tallers Psicomotrius podeu trobar-les en les nostres Xarxes Socials (Facebook, Instagram).  Horaris i grups  en  funció de l'edat de cada nen/a.

 

TALLER D' ESTIMULACIÓ SENSORIAL

Edat: de 0 a 18 mesos.

Destinataris: 1 Adult i 1 nadó

Horari: 

  • Dissabte de 10:00h a 11:00h

En aquest taller realitzem la sessió amb un adult vinculant dins de la sala de psicomotricitat perquè pugueu treballar el vincle i la seva estimulació sensoriomotriu  des del joc. Descobrireu tots els beneficis per al desenvolupament maduratiu dels vostres infants té la psicomotricitat, el joc lliure i la creació. Adaptem l'espai i el material per potenciar els seus estímuls i sensacions motrius. Sempre amb un/a especialista a la sala de psicomotricitat que us recolzarà i us guiarà. Les sessions poden ser individuals o en grup.

 

TALLER NADONS EXPLORADORS

Edat: de 19 mesos a 3 anys

Destinataris:  1 Adult i 1 nadó

Horari:

  • Dissabtes de 11:00h a 12:00h

El taller de nadons exploradors és un espai de joc, moviments i experiències conjuntes que oferim als nens i nenes i al seu/seva familiar vinculant dins de la sala de psicomotricitat. Hem creat un espai segur per a cada nen, depenent de les diferents mobilitats que tinguin.  Podran experimentar amb el cos, amb els materials adequats i amb el vincle amb l'adult. Sempre amb un/a especialista psicomotriu que guiarà i ajudarà a reforçar les activitats i propostes. 

TALLER D'EXPLORADORS

PSICOMOTRIUS

Edats: de +3 a 8 anys

Destinataris: Per aquest grup suggerim que només hi siguin els nens/es dins de la sala. Però si alguns/es nens/es ho necessiten, l'adult/a vinculant pot estar dins de la sala. 

Horari:

  • Dissabtes de 12:00 a 13:00h

Els  exploradors psicomotrius són grups d'expressió, joc i creació a partir dels plaers motrius de cada nen. Saltar, amagar-se, disfressar-se, destruir, construir, crear, experimentar, compartir... però sobretot jugar en un espai lliure acompanyats per un creador d'emocions i activitats que intentarà que marqui una empremta positiva dins del seu desenvolupament. Sempre amb un especialista psicomotriu que compartirà espai i joc amb ells/es. 

Recorda confirmar l'assistència!

  • Instagram Psicomotricidad Cèntric
  • Facebook Psicomotricidad Cèntric BCN
  • LinkedIN Cèntric Psicomotricidad